Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

ТОРЕ ОРИА БРУТ РЕЗЕРВА КАВА Рекуена , Валенсија
Код на вино: 305
Тип: пенливо бело
Регион: Шпанија
alcohol 11,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 770 ден    Цена на пакет: 4390 ден
Шишиња:     Пакети:
 

БЛАН ДЕ НУАР Кремант де Бургоњ
Код на вино: 808
Тип: пенливо бело
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 975 ден    Цена на пакет: 5555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ГРАН КРУ БЛАНКОТ Ла Шаблисиен , Шабли , Бургоњ
Код на вино: 814
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3740 ден    Цена на пакет: 21320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Шардоне резерва 2005 Сопот - Tиквешки регион
Код на вино: 1026
Тип: силно суво бело
Регион: Македонија
alcohol 14%    volume 750ml     pack 6
Цена: 380 ден    Цена на пакет: 2150 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Вранец барик 2005 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1035
Тип: силно суво црвено
Регион: Македонија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 345 ден    Цена на пакет: 1950 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Kаберне Совињон резерва 2006 Сопот - Tиквешки регион
Код на вино: 1054
Тип: силно суво црвено
Регион: Македонија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 345 ден    Цена на пакет: 2080 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17