Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

 

Шато БАРТЕЗ 2002 Бордо, От Медок
Код на вино: 454
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1195 ден    Цена на пакет: 6810 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ ГРАВ Д АРТУ 2005 Бордо , Сен Емилион
Код на вино: 455
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1150 ден    Цена на пакет: 6555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАРТЕН Куве Песеј 2005 Бордо , Сен Естеф
Код на вино: 457
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1250 ден    Цена на пакет: 7125 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Ла Шаблизиен Куве 2006 Шабли
Код на вино: 802
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1135 ден    Цена на пакет: 6470 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Ла Шаблизиен Вјеј Виње 2006 Шабли
Код на вино: 803
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1295 ден    Цена на пакет: 7380 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси МОНТАЊИ Куве Премиер Кру 2007 Бургоњ
Код на вино: 817
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1190 ден    Цена на пакет: 6790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2