Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

Шато ОТ  ДУ  ПЕЈРА 2005 Бордо Премиер , Кот Де Блаје
Код на вино: 453
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 765 ден    Цена на пакет: 4360 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БАРТЕЗ 2002 Бордо, От Медок
Код на вино: 454
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1195 ден    Цена на пакет: 6810 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ ГРАВ Д АРТУ 2005 Бордо , Сен Емилион
Код на вино: 455
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1150 ден    Цена на пакет: 6555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАРТЕН Куве Песеј 2005 Бордо , Сен Естеф
Код на вино: 457
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1250 ден    Цена на пакет: 7125 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато СЕН МАРК 2005 Бордо, Марго
Код на вино: 459
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 2350 ден    Цена на пакет: 13395 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато  ЛА ФОРЕТ 2000 Бордо , Сотерне
Код на вино: 461
Тип: слатко бело
Регион: Франција
alcohol 14%    volume 500ml     pack 6
Цена: 1695 ден    Цена на пакет: 9660 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17