Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
ПОПОВ Kаберне Совињон резерва 2006 ПОПОВ Kаберне Совињон резерва 2006
Сопот - Tиквешки регион
Код на вино: 1054

Сорта на грозје: каберне совињон.

Карактеристики:

- Рубин црвена боја,

- Мирисот е овошен со присуство на дискретни хербални тонови,

- Вкусот е полн, робусен, богат, со убава структура и зрели танини.

Сервирање: Се сервира на 18оЦ со печено месо, скара, печурки, сирења итн.Регион: Македонија     Тип: силно суво црвено

alcohol 13,5 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 345 ден.    Цена на пакет: 2080 ден.

Шишиња:     Пакети: