Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

 

Шато СЕН МАРК 2005 Бордо, Марго
Код на вино: 459
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 2350 ден    Цена на пакет: 13395 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАЗЕЈРЕ 2004 Бордо, Померол
Код на вино: 460
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 2590 ден    Цена на пакет: 27900 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато  ДУ ТЕЛАС 2001 Бордо, Померол
Код на вино: 462
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 2590 ден    Цена на пакет: 27900 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Госе Брут Екселанс Шампањ
Код на вино: 701
Тип: пенливо бело
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 2660 ден    Цена на пакет: 15150 ден
Шишиња:     Пакети: