Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

 

КАСТЕЛЏОКОНДО 2001 Брунело ди Монталчино - Фрескобалди
Код на вино: 73
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3345 ден    Цена на пакет: 19050 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Госе Гран Резерв Шампањ
Код на вино: 702
Тип: пенливо бело
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3660 ден    Цена на пакет: 20850 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ГРАН КРУ БЛАНКОТ Ла Шаблисиен , Шабли , Бургоњ
Код на вино: 814
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3740 ден    Цена на пакет: 21320 ден
Шишиња:     Пакети: