Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
ГРАН КРУ БЛАНКОТ ГРАН КРУ БЛАНКОТ
Ла Шаблисиен , Шабли , Бургоњ
Код на вино: 814

Сорта:Регион: Франција     Тип: силно суво бело

alcohol 13 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 3740 ден.    Цена на пакет: 21320 ден.

Шишиња:     Пакети: