Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
lokacija

ВИН АРТ

адреса: ул.Петар Поп-Арсов 13А/1
1000 Скопје
Македонија
тел/факс: +389 02 / 321 25 81
e-mail: vinart@vinart.com.mk

lokacija