Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
lokacija

VIN ART

address: Petar Pop - Arsov 13А/1
1000 Skopje Macedonia
tel/fax: +389 02 / 321 25 81
e-mail: vinart@vinart.com.mk

lokacija