Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

ПОПОВ Вранец - Каберне Совињон 2004 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1026
Тип: силно суво црвено
Регион: Македонија
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 345 ден    Цена на пакет: 1950 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Мускат (Темјаника) 2007 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1031
Тип: силно суво бело
Регион: Македонија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 345 ден    Цена на пакет: 1950 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Мерло резерва 2005 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1033
Тип: силно суво црвено
Регион: Македонија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 365 ден    Цена на пакет: 2080 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Совињон Блан барик 2005 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1047
Тип: силно суво бело
Регион: Македонија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 285 ден    Цена на пакет: 1620 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Шардоне 2006 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1059
Тип: силно суво бело
Регион: Македонија
alcohol 14%    volume 750ml     pack 6
Цена: 295 ден    Цена на пакет: 1680 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Совињон Блан 2007 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1077
Тип: силно суво бело
Регион: Македонија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 295 ден    Цена на пакет: 1680 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17