Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

НИПОЦАНО РИЗЕРВА 2001 Кјанти Руфина – Фрескобалди
Код на вино: 81
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 375ml     pack 12
Цена: 835 ден    Цена на пакет: 9000 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАСТЕЛЏОКОНДО 1999 Брунело ди Монталчино – Фрескобалди
Код на вино: 82
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 375ml     pack 12
Цена: 1970 ден    Цена на пакет: 21275 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАСТИЉОНИ  2003 Кјанти – Фрескобалди
Код на вино: 83
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 375ml     pack 24
Цена: 530 ден    Цена на пакет: 10800 ден
Шишиња:     Пакети:
 

РОЗЕ Кремант де Бургоњ
Код на вино: 810
Тип: пенливо розево
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 975 ден    Цена на пакет: 5555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПАС ТУ ГРЕН 2007 Бургоњ
Код на вино: 819
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 670 ден    Цена на пакет: 3820 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПИНО НОАР Гран Резерв 2007 Бургоњ
Код на вино: 820
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 840 ден    Цена на пакет: 4790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17