Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

Шато Брисон 1999 Премиер Кот де Бордо
Код на вино: 425
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 965 ден    Цена на пакет: 0 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Конт д Рудел 2001 Бордо Розе
Код на вино: 428
Тип: силно суво розе
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 450 ден    Цена на пакет: 2565 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Д Аршамбо 2002 Бордо, Грав
Код на вино: 438
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 775 ден    Цена на пакет: 4415 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ЛА РАЗ БОВАЈЕ 2003 Бордо, Медок
Код на вино: 442
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 935 ден    Цена на пакет: 5330 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ФЛЕР Д ЖАН ГИ 2004 Бордо , Лаланд Д Померол
Код на вино: 443
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 885 ден    Цена на пакет: 5045 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БУРЊЕФ 2003 Бордо, Померол
Код на вино: 446
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1490 ден    Цена на пакет: 8495 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17