Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

КАСТЕЛЏОКОНДО 2001 Брунело ди Монталчино - Фрескобалди
Код на вино: 73
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3345 ден    Цена на пакет: 19050 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАМПО АИ САСИ 2005 Росо ди Монталчино - Фрескобалди
Код на вино: 74
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 750 ден    Цена на пакет: 8100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАСТИЉОНИ  2005 Кјанти - Фрескобалди
Код на вино: 75
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 870 ден    Цена на пакет: 9400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17