Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

Шато ВИУ ЛЕСНИЕ 2003 Бордо Супериор
Код на вино: 440
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 595 ден    Цена на пакет: 3390 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МЕЗОН НЕВ 2004 Бордо, Кот де Кастијон
Код на вино: 441
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 550 ден    Цена на пакет: 3135 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ГРАН ПАЛЕ 2006 Бордо
Код на вино: 451
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 435 ден    Цена на пакет: 2480 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато РОК Д ПУРЕ 2005 Бордо, Сент Емилион Гран Кру
Код на вино: 458
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1650 ден    Цена на пакет: 9405 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ  МЕДОУ 2006 Бордо
Код на вино: 458
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 545 ден    Цена на пакет: 3100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАЗЕЈРЕ 2004 Бордо, Померол
Код на вино: 460
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 2590 ден    Цена на пакет: 27900 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17