Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

НИПОЦАНО РИЗЕРВА 2004 Кјанти Руфина - Фрескобалди
Код на вино: 71
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 1345 ден    Цена на пакет: 14500 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ДАНЗАНТЕ Пино Гриџо 2003 Венеција - Фрескобалди
Код на вино: 76
Тип: силно суво бело
Регион: Италија
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 0
Цена: 0 ден    Цена на пакет: 0 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ДАНЗАНТЕ Мерло 2005 Сицилија - Фрескобалди
Код на вино: 77
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 695 ден    Цена на пакет: 3960 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Лоренсон 2000 Бордо
Код на вино: 417
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 450 ден    Цена на пакет: 2565 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ТУР БЕЛ ЕР 1997 Бордо Фронсак
Код на вино: 418
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 795 ден    Цена на пакет: 4530 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАНДОНЕ 1998 Бордо Граве
Код на вино: 420
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 735 ден    Цена на пакет: 4405 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17