Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

 

КАСТЕЛЏОКОНДО 1999 Брунело ди Монталчино – Фрескобалди
Код на вино: 82
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 375ml     pack 12
Цена: 1970 ден    Цена на пакет: 21275 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато РОК Д ПУРЕ 2005 Бордо, Сент Емилион Гран Кру
Код на вино: 458
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1650 ден    Цена на пакет: 9405 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато  ЛА ФОРЕТ 2000 Бордо , Сотерне
Код на вино: 461
Тип: слатко бело
Регион: Франција
alcohol 14%    volume 500ml     pack 6
Цена: 1695 ден    Цена на пакет: 9660 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ЛБВ Порто 1999 Беира
Код на вино: 910
Тип: слатко црвено
Регион: Португалија
alcohol 20,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1555 ден    Цена на пакет: 8850 ден
Шишиња:     Пакети: