Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

САНТА ДИГНА ШАРДОНЕ 2006 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 252
Тип: силно суво бело
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 585 ден    Цена на пакет: 6320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

 САНТА ДИГНА КАБЕРНЕ СОВИЊОН 2004 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 253
Тип: силно суво црвено
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 685 ден    Цена на пакет: 7400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

САНТА ДИГНА МЕРЛО 2006 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 254
Тип: силно суво црвено
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 685 ден    Цена на пакет: 7400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ШАРДОНЕ 2007 Бургоњ
Код на вино: 815
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 735 ден    Цена на пакет: 4190 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси АЛИГОТЕ 2007 Бургоњ
Код на вино: 816
Тип: лесно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 720 ден    Цена на пакет: 4100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси МОНТАЊИ Куве Премиер Кру 2007 Бургоњ
Код на вино: 817
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1190 ден    Цена на пакет: 6790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17