Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
ТОРЕ ОРИА БРУТ РЕЗЕРВА КАВА ТОРЕ ОРИА БРУТ РЕЗЕРВА КАВА
Рекуена , Валенсија
Код на вино: 305

Сорта:Регион: Шпанија     Тип: пенливо бело

alcohol 11,5 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 770 ден.    Цена на пакет: 4390 ден.

Шишиња:     Пакети: