Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
БЛАН ДЕ НУАР БЛАН ДЕ НУАР
Кремант де Бургоњ
Код на вино: 808

Сорта:Регион: Франција     Тип: пенливо бело

alcohol 12 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 975 ден.    Цена на пакет: 5555 ден.

Шишиња:     Пакети: