Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
BLANK DE NOIRS BLANK DE NOIRS
Cremant de Bourgogne A.O.C
Wine Code: 808

Sort:Region: France     Type: sparkling white

alcohol 12 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Price: 975 den.    Packet Price: 5555 den.

Bottles:     Packets: