Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 
силно суво црвено
 
СИЛНО СУВО ЦРВЕНО ВИНО

КАСТЕЛЏОКОНДО 1999 Брунело ди Монталчино – Фрескобалди
Код на вино: 82
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 375ml     pack 12
Цена: 1970 ден    Цена на пакет: 21275 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС САНГРЕ ДЕЛ ТОРО 2006 Каталуња -Барселона
Код на вино: 213
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 495 ден    Цена на пакет: 5350 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС КОРОНАС 2005 Каталуња -Барселона
Код на вино: 214
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 575 ден    Цена на пакет: 6210 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС ГРАН КОРОНАС 2003 Барцелона - Пендес
Код на вино: 215
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 9450 ден
Шишиња:     Пакети:
 

 САНТА ДИГНА КАБЕРНЕ СОВИЊОН 2004 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 253
Тип: силно суво црвено
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 685 ден    Цена на пакет: 7400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

САНТА ДИГНА МЕРЛО 2006 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 254
Тип: силно суво црвено
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 685 ден    Цена на пакет: 7400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8