Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
силно суво црвено
 
СИЛНО СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Шато ВИУ ЛЕСНИЕ 2003 Бордо Супериор
Код на вино: 440
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 595 ден    Цена на пакет: 3390 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МЕЗОН НЕВ 2004 Бордо, Кот де Кастијон
Код на вино: 441
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 550 ден    Цена на пакет: 3135 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ЛА РАЗ БОВАЈЕ 2003 Бордо, Медок
Код на вино: 442
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 935 ден    Цена на пакет: 5330 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ФЛЕР Д ЖАН ГИ 2004 Бордо , Лаланд Д Померол
Код на вино: 443
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 885 ден    Цена на пакет: 5045 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БУРЊЕФ 2003 Бордо, Померол
Код на вино: 446
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1490 ден    Цена на пакет: 8495 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато РОК Д ПУРЕ 2005 Бордо, Сент Емилион Гран Кру
Код на вино: 458
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1650 ден    Цена на пакет: 9405 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8