Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 
силно суво црвено
 
СИЛНО СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Шчурек  КАБЕРНЕ СОВИЊОН  2002 Горишка Брда
Код на вино: 356
Тип: силно суво црвено
Регион: Словенија
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек  МЕРЛО  2002 Горишка Брда
Код на вино: 357
Тип: силно суво црвено
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ ГРАВ Д АРТУ 2005 Бордо , Сен Емилион
Код на вино: 455
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1150 ден    Цена на пакет: 6555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАРТЕН Куве Песеј 2005 Бордо , Сен Естеф
Код на вино: 457
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1250 ден    Цена на пакет: 7125 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато  ДУ ТЕЛАС 2001 Бордо, Померол
Код на вино: 462
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 2590 ден    Цена на пакет: 27900 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Порто Фереира Тауни Беира
Код на вино: 908
Тип: силно суво црвено
Регион: Португалија
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 5000 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8