Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
силно суво црвено
 
СИЛНО СУВО ЦРВЕНО ВИНО

КАСТЕЛЏОКОНДО 2001 Брунело ди Монталчино - Фрескобалди
Код на вино: 73
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3345 ден    Цена на пакет: 19050 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАМПО АИ САСИ 2005 Росо ди Монталчино - Фрескобалди
Код на вино: 74
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 750 ден    Цена на пакет: 8100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАСТИЉОНИ  2005 Кјанти - Фрескобалди
Код на вино: 75
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 870 ден    Цена на пакет: 9400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8