Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 
силно суво црвено
 
СИЛНО СУВО ЦРВЕНО ВИНО

НИПОЦАНО РИЗЕРВА 2004 Кјанти Руфина - Фрескобалди
Код на вино: 71
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 1345 ден    Цена на пакет: 14500 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ДАНЗАНТЕ Мерло 2005 Сицилија - Фрескобалди
Код на вино: 77
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 695 ден    Цена на пакет: 3960 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Лоренсон 2000 Бордо
Код на вино: 417
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 450 ден    Цена на пакет: 2565 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ТУР БЕЛ ЕР 1997 Бордо Фронсак
Код на вино: 418
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 795 ден    Цена на пакет: 4530 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАНДОНЕ 1998 Бордо Граве
Код на вино: 420
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 735 ден    Цена на пакет: 4405 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Брисон 1999 Премиер Кот де Бордо
Код на вино: 425
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 965 ден    Цена на пакет: 0 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8