Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 
силно суво црвено
 
СИЛНО СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Шато ГРАН ПАЛЕ 2006 Бордо
Код на вино: 451
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 435 ден    Цена на пакет: 2480 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ  ДУ  ПЕЈРА 2005 Бордо Премиер , Кот Де Блаје
Код на вино: 453
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 765 ден    Цена на пакет: 4360 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БАРТЕЗ 2002 Бордо, От Медок
Код на вино: 454
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1195 ден    Цена на пакет: 6810 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ  МЕДОУ 2006 Бордо
Код на вино: 458
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 545 ден    Цена на пакет: 3100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато СЕН МАРК 2005 Бордо, Марго
Код на вино: 459
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 2350 ден    Цена на пакет: 13395 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАЗЕЈРЕ 2004 Бордо, Померол
Код на вино: 460
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 2590 ден    Цена на пакет: 27900 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8