Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
ТОРЕС КОРОНАС 2005 ТОРЕС КОРОНАС 2005
Каталуња -Барселона
Код на вино: 214

Сорта на грозје: 96% темпраниљо и 14% каберне совињон.
Карактеристики:
- Боја на вишна со нијанси на црвена цигла;
- Елегантна арома со фин баланс меѓу шумското овошје и дабовото дрво;
- Меки танини.
Сервирање: Се сервира на 17 - 18°C, со месо, традиционални јадења како “паеља”, но исто така и со меки сирења.

 Регион: Шпанија     Тип: силно суво црвено

alcohol 13 %      alcohol 750 ml      alcohol 12

Цена: 575 ден.    Цена на пакет: 6210 ден.

Шишиња:     Пакети: