Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Франција
 
Вака широкото претставување на Франција секако се должи на огромниот удел и високото реноме што оваа земја го има во светското производство на вино. И покрај тоа што денес речиси не постои област во светот каде не се одгледува винова лоза, француското вино, со својата вековна традиција на категоризација и строго контролираното потекло и квалитет, сеуште претставува синоним за добро вино.

 

БЛАН ДЕ НУАР Кремант де Бургоњ
Код на вино: 808
Тип: пенливо бело
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 975 ден    Цена на пакет: 5555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

РОЗЕ Кремант де Бургоњ
Код на вино: 810
Тип: пенливо розево
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 975 ден    Цена на пакет: 5555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ГРАН КРУ БЛАНКОТ Ла Шаблисиен , Шабли , Бургоњ
Код на вино: 814
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 3740 ден    Цена на пакет: 21320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси МОНТАЊИ Куве Премиер Кру 2007 Бургоњ
Код на вино: 817
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1190 ден    Цена на пакет: 6790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПАС ТУ ГРЕН 2007 Бургоњ
Код на вино: 819
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 670 ден    Цена на пакет: 3820 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПИНО НОАР Гран Резерв 2007 Бургоњ
Код на вино: 820
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 840 ден    Цена на пакет: 4790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9