Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Франција
 
Вака широкото претставување на Франција секако се должи на огромниот удел и високото реноме што оваа земја го има во светското производство на вино. И покрај тоа што денес речиси не постои област во светот каде не се одгледува винова лоза, француското вино, со својата вековна традиција на категоризација и строго контролираното потекло и квалитет, сеуште претставува синоним за добро вино.

 

Шато ТУР БЕЛ ЕР 1997 Бордо Фронсак
Код на вино: 418
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 795 ден    Цена на пакет: 4530 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Брисон 1999 Премиер Кот де Бордо
Код на вино: 425
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 965 ден    Цена на пакет: 0 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Конт д Рудел 2001 Бордо Розе
Код на вино: 428
Тип: силно суво розе
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 450 ден    Цена на пакет: 2565 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Д Аршамбо 2002 Бордо, Грав
Код на вино: 438
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 775 ден    Цена на пакет: 4415 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ФЛЕР Д ЖАН ГИ 2004 Бордо , Лаланд Д Померол
Код на вино: 443
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 885 ден    Цена на пакет: 5045 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БУРЊЕФ 2003 Бордо, Померол
Код на вино: 446
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1490 ден    Цена на пакет: 8495 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9