Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
Франција
 
Вака широкото претставување на Франција секако се должи на огромниот удел и високото реноме што оваа земја го има во светското производство на вино. И покрај тоа што денес речиси не постои област во светот каде не се одгледува винова лоза, француското вино, со својата вековна традиција на категоризација и строго контролираното потекло и квалитет, сеуште претставува синоним за добро вино.

 

Шато ОТ  ДУ  ПЕЈРА 2005 Бордо Премиер , Кот Де Блаје
Код на вино: 453
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 765 ден    Цена на пакет: 4360 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БАРТЕЗ 2002 Бордо, От Медок
Код на вино: 454
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1195 ден    Цена на пакет: 6810 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ ГРАВ Д АРТУ 2005 Бордо , Сен Емилион
Код на вино: 455
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1150 ден    Цена на пакет: 6555 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАРТЕН Куве Песеј 2005 Бордо , Сен Естеф
Код на вино: 457
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1250 ден    Цена на пакет: 7125 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато СЕН МАРК 2005 Бордо, Марго
Код на вино: 459
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 2350 ден    Цена на пакет: 13395 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МАЗЕЈРЕ 2004 Бордо, Померол
Код на вино: 460
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 2590 ден    Цена на пакет: 27900 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9