Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
РОЗЕ РОЗЕ
Кремант де Бургоњ
Код на вино: 810

Сорта:Регион: Франција     Тип: пенливо розево

alcohol 12 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 975 ден.    Цена на пакет: 5555 ден.

Шишиња:     Пакети: