Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

 

ТОРЕС ГРАН ВИНА СОЛ 2003 Барселона - Пенедес
Код на вино: 212
Тип: силно суво бело
Регион: Шпанија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 695 ден    Цена на пакет: 7500 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС КОРОНАС 2005 Каталуња -Барселона
Код на вино: 214
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 575 ден    Цена на пакет: 6210 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС ГРАН КОРОНАС 2003 Барцелона - Пендес
Код на вино: 215
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 9450 ден
Шишиња:     Пакети:
 

САНТА ДИГНА СОВИЊОН БЛАНК 2004 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 251
Тип: силно суво бело
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 585 ден    Цена на пакет: 6320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Порто Фереира Руби Беира
Код на вино: 904
Тип: слатко црвено
Регион: Португалија
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 5000 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Порто Фереира Тауни Беира
Код на вино: 908
Тип: силно суво црвено
Регион: Португалија
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 5000 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8