Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

 

Шато ВИУ ЛЕСНИЕ 2003 Бордо Супериор
Код на вино: 440
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 595 ден    Цена на пакет: 3390 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато МЕЗОН НЕВ 2004 Бордо, Кот де Кастијон
Код на вино: 441
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 550 ден    Цена на пакет: 3135 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ЛА РАЗ БОВАЈЕ 2003 Бордо, Медок
Код на вино: 442
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 935 ден    Цена на пакет: 5330 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ФЛЕР Д ЖАН ГИ 2004 Бордо , Лаланд Д Померол
Код на вино: 443
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 885 ден    Цена на пакет: 5045 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ  ДУ  ПЕЈРА 2005 Бордо Премиер , Кот Де Блаје
Код на вино: 453
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 765 ден    Цена на пакет: 4360 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато ОТ  МЕДОУ 2006 Бордо
Код на вино: 458
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 545 ден    Цена на пакет: 3100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8