Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

 

САНТА ДИГНА ШАРДОНЕ 2006 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 252
Тип: силно суво бело
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 585 ден    Цена на пакет: 6320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

 САНТА ДИГНА КАБЕРНЕ СОВИЊОН 2004 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 253
Тип: силно суво црвено
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 685 ден    Цена на пакет: 7400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

САНТА ДИГНА МЕРЛО 2006 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 254
Тип: силно суво црвено
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 685 ден    Цена на пакет: 7400 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ШАРДОНЕ 2007 Бургоњ
Код на вино: 815
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 735 ден    Цена на пакет: 4190 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси АЛИГОТЕ 2007 Бургоњ
Код на вино: 816
Тип: лесно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 720 ден    Цена на пакет: 4100 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПАС ТУ ГРЕН 2007 Бургоњ
Код на вино: 819
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 670 ден    Цена на пакет: 3820 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7 8