Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
силно суво бело
 
ok

ТОРЕС ГРАН ВИНА СОЛ 2003 Барселона - Пенедес
Код на вино: 212
Тип: силно суво бело
Регион: Шпанија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 695 ден    Цена на пакет: 7500 ден
Шишиња:     Пакети:
 

САНТА ДИГНА СОВИЊОН БЛАНК 2004 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 251
Тип: силно суво бело
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 585 ден    Цена на пакет: 6320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

САНТА ДИГНА ШАРДОНЕ 2006 Курико - Мигуел ТОРЕС
Код на вино: 252
Тип: силно суво бело
Регион: Чиле
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 585 ден    Цена на пакет: 6320 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек  СИВИ ПИНО  2003 Горишка Брда
Код на вино: 351
Тип: силно суво бело
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ШАРДОНЕ 2007 Бургоњ
Код на вино: 815
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 735 ден    Цена на пакет: 4190 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси МОНТАЊИ Куве Премиер Кру 2007 Бургоњ
Код на вино: 817
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1190 ден    Цена на пакет: 6790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5