Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
силно суво бело
 
ok

ДАНЗАНТЕ Пино Гриџо 2003 Венеција - Фрескобалди
Код на вино: 76
Тип: силно суво бело
Регион: Италија
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 0
Цена: 0 ден    Цена на пакет: 0 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато Д Аршамбо 2002 Бордо, Грав
Код на вино: 438
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 775 ден    Цена на пакет: 4415 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Ла Шаблизиен Куве 2006 Шабли
Код на вино: 802
Тип: силно суво бело
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1135 ден    Цена на пакет: 6470 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5