Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
лесно суво црвено
 

Каберне Совињон 2006 Граве дел Фриули
Код на вино: 54
Тип: лесно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 425 ден    Цена на пакет: 2425 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Мерло 2006 Граве дел Фриули
Код на вино: 55
Тип: лесно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 425 ден    Цена на пакет: 2425 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Каберне Совињон 2006 Ле Уве Венеција
Код на вино: 58
Тип: лесно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Цена: 325 ден    Цена на пакет: 3510 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Мерло 2006 Ле Уве Венецијa
Код на вино: 60
Тип: лесно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Цена: 325 ден    Цена на пакет: 3510 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПАС ТУ ГРЕН 2007 Бургоњ
Код на вино: 819
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 670 ден    Цена на пакет: 3820 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Букси ПИНО НОАР Гран Резерв 2007 Бургоњ
Код на вино: 820
Тип: лесно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 840 ден    Цена на пакет: 4790 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2