Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Мерло 2006 Мерло 2006
Граве дел Фриули
Код на вино: 55

Сорта на грозје: мерло
Карактеристики: арома на зрело овошје, средно јак, пријатен и траен вкус.
Сервирање: се пие на 16-18°С со црвено месо, печења и сирење.

 Регион: Италија     Тип: лесно суво црвено

alcohol 12,5 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 425 ден.    Цена на пакет: 2425 ден.

Шишиња:     Пакети: