Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
Каберне Совињон 2006 Каберне Совињон 2006
Ле Уве Венеција
Код на вино: 58

Сорта на грозје: каберне совињон.
Карактеристики:
- Рубин боја;
- Интензивен, деликатен и овошен мирис;
- Хармоничен вкус.
Сервирање: Се сервира на 16-18°С со печено месо, скара, дивеч итн.
 Регион: Италија     Тип: лесно суво црвено

alcohol 11 %      alcohol 750 ml      alcohol 12

Цена: 325 ден.    Цена на пакет: 3510 ден.

Шишиња:     Пакети: