Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
слатко црвено
 

Порто Фереира Руби Беира
Код на вино: 904
Тип: слатко црвено
Регион: Португалија
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 5000 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ЛБВ Порто 1999 Беира
Код на вино: 910
Тип: слатко црвено
Регион: Португалија
alcohol 20,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1555 ден    Цена на пакет: 8850 ден
Шишиња:     Пакети: