Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 
слатко бело
 

Шато  ЛА ФОРЕТ 2000 Бордо , Сотерне
Код на вино: 461
Тип: слатко бело
Регион: Франција
alcohol 14%    volume 500ml     pack 6
Цена: 1695 ден    Цена на пакет: 9660 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Порто Фереира бело Беира
Код на вино: 909
Тип: слатко бело
Регион: Португалија
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 5000 ден
Шишиња:     Пакети: