Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна

 

 

НИПОЦАНО РИЗЕРВА 2004 Кјанти Руфина - Фрескобалди
Код на вино: 71
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 1345 ден    Цена на пакет: 14500 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шато БУРЊЕФ 2003 Бордо, Померол
Код на вино: 446
Тип: силно суво црвено
Регион: Франција
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Цена: 1490 ден    Цена на пакет: 8495 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2