Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Шчурек  КАБЕРНЕ СОВИЊОН  2002 Шчурек КАБЕРНЕ СОВИЊОН 2002
Горишка Брда
Код на вино: 356

Сорта на грозје: каберне совињон.
Карактеристики:
- Рубин црвена боја;
- Ароми на црвени овошја, збогатени со зачини.
Сервирање: Се сервира на 17°C со сувомеснато, печурки, сирење итн.
 Регион: Словенија     Тип: силно суво црвено

alcohol 12,5 %      alcohol 750 ml      alcohol 6

Цена: 390 ден.    Цена на пакет: 2250 ден.

Шишиња:     Пакети: