Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Пино Бјанко 2006 Пино Бјанко 2006
Ле Уве Венеција
Код на вино: 57

Сорта на грозје: пино бјанко.
Карактеристики:
- Светложолта боја на слама;
- Елегантно, со богатство од нијанси;
- Суво, меко и хармонично.
Сервирање: Се сервира на 10-12°С како аперитив или со лесни предјадења, супи, јајца и риба.

 Регион: Италија     Тип: лесно суво бело

alcohol 11 %      alcohol 750 ml      alcohol 12

Цена: 325 ден.    Цена на пакет: 3510 ден.

Шишиња:     Пакети: