Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
Ново од Бургоњ
Ново од Бургоњ

Вин Арт го збогати својот асортиман за уште една реномирана винарија од Франција во областа Бургоњ. Се работи за винарија од Букси која е претставена со шест вина произведени од сорти карактеристични за регионот – Шардоне, Пино Ноар и Гаме.