Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
категории

 
Вин Арт го збогати својот асортиман за уште една реномирана винарија од Франција во областа Бургоњ. Се работи за винарија од Букси која е претставена со шест вина произведени од сорти карактеристични за регионот – Шардоне, Пино Ноар и Гаме.

 
Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ

 
Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда.