Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
слатко црвено
 

PORTO FERREIRA RUBY Beira
Wine Code: 904
Type: sweet red
Region: Portugal
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Price: 875 den    Packet Price: 5000 den
Bottles:     Packets:
 

LATE BOTTLED VINTAGE PORTO 1999 Beira
Wine Code: 910
Type: sweet red
Region: Portugal
alcohol 20,5%    volume 750ml     pack 6
Price: 1555 den    Packet Price: 8850 den
Bottles:     Packets: