Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
силно суво розе
 

Chateau COMPTE DE RUDEL 2001 Bordeaux Rose A.O.C
Wine Code: 428
Type: strong dry rose
Region: France
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Price: 450 den    Packet Price: 2565 den
Bottles:     Packets: