Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
слатко бело
 

Château LA FORET 2000 Bordeaux , Sauternes
Wine Code: 461
Type: sweet white
Region: France
alcohol 14%    volume 500ml     pack 6
Price: 1695 den    Packet Price: 9660 den
Bottles:     Packets:
 

PORTO FERREIRA BRANCO Beira
Wine Code: 909
Type: sweet white
Region: Portugal
alcohol 19,5%    volume 750ml     pack 6
Price: 875 den    Packet Price: 5000 den
Bottles:     Packets: