Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
пенливо розево
 

ROSE Cremant de Bourgogne A.O.C
Wine Code: 810
Type: sparkling rose
Region: France
alcohol 12%    volume 750ml     pack 6
Price: 975 den    Packet Price: 5555 den
Bottles:     Packets: